Referencer

 • "Charlotte har i en periode på 2 år undervist spillere på FC Midtjyllands fodboldakademi i yoga. Yogatræningen var en ny træningsform for spillerne og generelt et innovativt tiltag i fodboldverdenen. Det har været et fantastisk forløb både for klub, trænere, spillere og Charlotte. Charlotte har været fantastisk til at skabe kontinuitet i forløbet og har med seriøsitet, ihærdighed og indlevelse udviklet spillerne. De har fået større kropsbevidsthed med sig i træningen og har fået indblik i en træningsform, som de fleste nu gør brug af i den daglige træning. Charlotte har samtidig været god til at skabe tryghed i træningen, så spillerne udover den øgede mobilitet også har oplevet yogaen som et mentalt frirum i et kompetetivt miljø. Hun har ligeledes i forbindelse med restitutionstræningen haft superligaspillerne til yoga og flere af disse spillere har på eget initiativ selv opsøgt yogaen for at træningsoptimere deres hverdag. FC Midtjylland har været glade for samarbejdet og har været stolte over at kunne gøre træningen af elitefodboldspillere mere mangfoldig. "

  Svend Graversen - FCM Akademi træner.
 • "Holstebro Elitesport har gennem det seneste år samarbejdet med Charlotte Rønnau, hvor fokus har været at optimere og udvikle talent- og træningsmiljøerne i Holstebro Kommune. Udgangspunktet i samarbejdet bygger på både individuel udvikling af såvel udøvere som trænere – indenfor området fysisk og mentalt træning og restitution. I den daglige træning og inspiration, er det taget udgangspunkt i træningsformen yoga. Samarbejdet med Charlotte Rønnau har for Holstebro Elitesport været både faglig og personlig inspirerende, for både udøvere, trænere og organisation. Indholdet i samarbejdet har altid blevet udført med stor faglighed fra Charlottes side, og speciel hendes tydelige engagement for området, giver os deltagere lyst til at være til stede.".

  John Mikkelsen - Elitekoordinator, Holstebro Elitesport
 • "Charlotte har igennem en periode på 4 mdr kørt et kompetent afviklet - og løbende tilpasset yoga forløb med FC Midtjyllands superligatrup. Spillerne har taget imod den varierede træning og afspænding - alt efter fokus - og reageret overvejende positivt på tiltaget. Dette skyldes, i mine øjne, Charlottes evne til at kommunikere i øjenhøjde med nye brugere i et motiverende forum og hendes evne til at læse spillerne. Jeg håber jo i sidste ende, at et vedholdende fokus og videre optimeret forløb med Charlotte, samt yderligere skærpet træningsplanlægning kan føre til færre "fraværsdage" på banen for vores bedste 26 spillere".

  Thomas Kjærbye - Forhænværende fysisk træner FC Midtjylland (2010-2012)
 • "Charlotte Rønnau har i forbindelse med opstarten af sæsonen 2012-2013 lavet et forløb med vores årgang, junior og seniorsvømmere. Forløbet blev opfattet som en stor succes og en rigtig god oplevelse for svømmerne. Som træner har Charlotte været en stor gevinst at arbejde med. Hun har gennem sin store faglighed formået at strikke et forløb sammen, der var målrettet mine ønsker og svømmerne oplevede at de gennem yogaen kunne forbyde sig utrolig meget i bevægelserne og derigennem opnå en større bevidsthed omkring deres corearbejde og vejrtrækning. Dette har højnet det tekniske niveau i landtræningen og svømningen efterfølgende. Jeg opfatter Charlotte som en ressourceperson vi fremover vil søge samarbejde med, da hun bidrager til vores udvikling."

  Jens Bertelsen - Cheftræner, Herning Elite Svømning
 • "For mig har Yoga været en anden form for træning i forhold til det jeg går og laver. At gå andre veje har for mig åbnet op for, hvordan man kan passe ekstra på sin krop og derved kunne træne mere uden de kedelige skader. Mentalt giver en yogatime virkelig overskud, man afstresser fuldstændigt og føler sig så god som ny efter. Yoga er også for mænd!"

  Mads Albæk - Professionel Fodboldspiller, tidligere FCM Superliga, nuværende Stade de Reims
 • "Jeg har fået nogle gode redskaber til at komme i kontakt med min krop, både åndedræt, balance og at kunne skille sig fra sine tanker og fokusere i nuet. Helt klart noget, som jeg kan bruge fremover i min dagligdag og også i min sport!"

  Daisy Nielsen - Professionel Golfspiller
 • "Yoga giver mig større smidighed i hofter og i åndedrættet. Jeg føler mig mere afslappet og i større kontakt med mit indre kapacitet der bliver mere fri gjort så energien flyder bedre i kroppen."

  Andreas Nielsen - Kapgænger, flere gange Nordisk- og Danskmester
 • "Yoga har givet mig evnen at kontrollere mit åndedræt, når jeg er allermest presset fysisk. Samtidig har det også gjort at når jeg skal slappe af, kan jeg virkelig slappe af, gå helt ind i mig sig og finde ro, når jeg ikke skal være på rent mentalt og fysisk. Jeg føler også at jeg er blevet mere smidig i hofte/lyske området og det gør, at jeg føler det lettere at vende og dreje mig, på min position på den defensive midtbane."

  Mads Pedersen - Fodboldspiller for FC Midtjylland superliga og U-21 landsholdet
 • "I min egenskab af Centertræner på Elitebadmintoncentret i Aarhus har vi gennemgået et yogaforløb med de bedste Jysk- Fynske badmintonspillere ledet af Charlotte Rønnau. Charlotte besidder den sjældne evne at forene yogaens tilsyneladende bløde værdigrundlag, med eliteidrættens hårde ditto - dette i en yderst meningsfyldt kontekst . Hendes formidling fremstår troværdigt og autentisk fra en personlighed som åbenlyst rummer både det elitære og det balancerede og empatiske. Jeg vil gerne anbefale Charlotte på det varmeste og vi har planer om at udvide samarbejdet"

  Svend Aage Sørensen - Centertræner, Elitebadmintoncentret i Aarhus